vineri, 6 iulie 2012

Fii o Lady!
1.Nu mai fii asa de curioasa referitor la toate detaliile personale ale prietenilor.Trebuie sa realizezi ca desi sunteti foarte buni prieteni nu e frumos sa ii pui intr-o situatie incomfortaila, se vor departa de tine!Fii discreta si diplomata.
2.Arunca toate accesoriile kichoase din plastic care au iesit din tendinte si s-au si uzat.Nu vei arata deloc bine cu toate zorzoanele dupa tine.Maturizeaza-te, nu mai esti copil!
3.Nu iti mai decoji oja de pe unghii cand stai la rand la supermarket sau la mall.Oricat de tare te-ai plictisi, acest gest nu da deloc bine, vei arata stresata si aspectul unghiilor de dupa aceea va fi foarte neplacut.
4.Vara e important sa fii depila foarte atent.Nu mai fi atat de neglijenta si lenesa chiar daca nu ai un prieten care sa fie mereu atent la picioarele tale.Vrei sa termini cu singuratatea sau ai de gand sa fuga toti de tine?Depileaza-te mai des si foloseste o crema hidratanta.
5.Parul este o componenta foarte importanta a feminitatii noastre.Nu mai amana ingrijirea lui de pe o zi pe alta chiar daca stai in casa.Te speli de dragul oamenilor sau al tau?Un par ingrijit si hidratat arata mereu fresh si atrage atentia.
6.Scapa de vocabularul "de cartier".Cuvintele care odata sunau bine in preajma prietenilor tai de la bloc nu mai au ce cauta in vocabularul tau.Fii o lady!
7.Codul bunelor maniere astazi!Nu uita ca aceasta carte se schimba odata cu generatiile.Iti sugerez sa o cumperi si sa o examinezi foarte bine.Nici nu stii cat este de important sa cunosti bunele maniere.
8.O lady isi dezvolta mereu talentele.Descopera la ce te pricepi: pian, pictura, dans de societate(dansul de club nu e un talent), fa cursuri si perfectioneaza-te.De asemenea o adevarata lady are o bogata cultura generala.Citeste si cultiveaza-te!!Inteligenta e sexy.
9.Renunta la culorile stridente(chiar daca acestea sunt la "moda"acum)!O lady este imbracata finut si elegant in marea majoritate a timpului(in sport daca face sport), culori neutre, asortate, nu iesi din casa fara sa finisezi detaliile!
10.O lady nu fuge dupa barbati, chiar daca e innebunita dupa ei.Zambeste, da-i de inteles ca esti interesata dar foarte discret.Lasa-l pe el sa faca primul pas.
11.O lady nu profita de pe urma iubitului!Nu da bine sa faci apropouri la fiecare rochita, pantofi sau parfum care iti place, ii spui discret, dar fara sa il faci sa se simta obligat sa ti le cumpere.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Ioana Avirvarei blog Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates